Over Olaf

Ik ben op mijn 19e begonnen bij AA installaties in Maastricht. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de installatie techniek.

Na ruim 3 jaar hier gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond ik binnen de deuren van de toen nog Nutsbedrijven Maastricht. Hier begon ik met onderhoud van geisers en verwarmingsketels.

Na enkele jaren avondschool bezat ik de papieren om aan de HR toestellen te werken en was ik inmiddels onderhouds-/servicemonteur.

Storingsdiensten draaien om ervoor te zorgen dat mensen niet zonder warmwater en/of verwarming zaten was een maandelijks terugkerend iets. Na 8 jaar besloot ik om de Nutsbedrijven te verlaten. Ik was wederom aan een nieuwe uitdaging toe.

Het werd Hogenboom Installaties te Maastricht. Ik zou hier een combinatie gaan doen van Service en Onderhoud aan CV toestellen en installatiewerkzaamheden. Ik heb mij bij Hogenboom Installaties 10 jaar lang volledig kunnen ontwikkelen en heb ik binnen dit bedrijf verschillende monteurs aan het werk gezien en het beste onthouden.

Na een ruime 20 jaar ervaring te hebben opgedaan werd het tijd voor de volgende stap welke ik in september 2017 heb genomen: Hendriks Installaties.

Ik kan met trots vertellen dat mijn klanten zeer tevreden zijn over mijn opgeleverd werk. Of het nu gaat om werkzaamheden die te maken hebben met water-gas-verwarming en riool of complete renovaties van badkamers, toiletten of complete CV installaties.

Verder kunt u bij mij terecht voor het installeren van een HR ketel. Deze wordt compleet afgestemd op uw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk jaarlijks onderhoud te plegen aan uw CV ketel.

Mocht u vragen hebben over het een of ander, neem dan gerust contact met mij op.

Wie weet spreken we elkaar snel!

Groeten,
Olaf Hendriks